Sunday, July 15, 2018

Ayşe Badem’i ve yavrularını Merve'ye götürüyor. Bebek oyunları

Ayşe Badem’i ve yavrularını Merve'ye götürüyor. Bebek oyunları

Ayşe ile kız çocuk videoları. Veteriner oyunu. Kız çocukların çok sevdiği oyuncak mor köpek ile yeni oyun. Ayşe Badem’i hiçbir yerde bulamıyor; evde yok, dışarıda ki parkta ve top havuzunda da yok. Çocuklar siz Badem’i gördünüz mü? Bakın oyuncak köpek Badem'ın bebekleri doğmuş. Hemen veteriner Merve’ye gidelim. İlk önce anne köpeğe bakalım, sonra da yavrularına. Herkes gayet iyi durumda.

Kızvızvız - eğitici kanal çocuklar için. Oyuncaklarla oynamak sever misin? O zaman kanalımıza katılın. Kaçırmayın en eğlenceli çizgi filmi ve en sevdiğiniz kahramanlarla eğitici videoları. Oynuyoruz, öğreniyoruz ve keyifli zamanımızı geçiriyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=EyJT0xzqY-U&index=1&list=PLsbM05wiZ06tB9XGQpJ-MCZPIgyWxhqg3 Ayşe ve Gül ile bebek bakma oyunları!

https://www.youtube.com/watch?v=N7tgNkp1KgI&index=1&list=PLsbM05wiZ06vO4RkkQn0D2HfsIR-62QpA Eve örümcek giriyor!

Facebook:
https://www.facebook.com/oyuncuTVveCiciKizlar/
https://www.facebook.com/bebeturktv/

Vkontakte:
https://vk.com/bebeturk

İnstagram:
https://www.instagram.com/bomediabodrum/
ÖYKÜ'NÜN DİLEK KUYUSU Öykü Pretend Play New Swimming Pool Family fun kid video Oyuncak Avı. Ayşe'nin oyuncak mağazası - My little pony oyuncağı. Benim adım Bianka 9 bölüm. Jakuzi de eğlence zamanı. Pepee ve Ayşe resim yapıyorlar. Okul öncesi eğitim. Ayşe çiftliği düzeltiyor. Çocuk videoları. Benim adım Bianka 2 bölüm. Bianka uçağa biniyor. Ken Barbie'yi kurtarıyor. Barbie oyunları. Havuzda Su Savaşı Esma and Asya fun water war play for kids video. Sevimli Kız Bahar Temizliği Yapıyor #Çizgifilm Tadında Yeni Oyun. Oyuncak hayvanlar güzellik yarışmasına hazırlanıyorlar. Kız oyunları. Polen ile papağan oyunları ve ıssız ada oyunu. Peri Lara. Peri Ayşe sihir yapıyor. Ayşe Loli'yi iyileştiriyor. Kızlar için kukla oyunu. Pinkie Pie ve Twilight Sparkle oyun parkında. Pijamaskeliler Gekko engelli rampasının girişine araç koydu. Bebek parkta altına yaptı. Bebek bakma oyunları. Ayşe'nin oyuncak mağazası. Ponylerin arabalarını tamir ediyoruz!. Polen bakıcı oluyor! Bebek bakma oyunu. Ayşe’nin sürprizi var- atlı karınca ve top havuzu. Ayşe Mor köpeğine isim veriyor ve parka gidiyor. Köpek gezdirme oyunu. Polen'le Barbie oyunları. Ayşe Gül bebek ile parkta kediye sahipleniyor. Fındık ailesi çocuk dizisi. Dışarıda çocuk jimnastiği. Oyuncak mağazası - Bebek bakıcı Barbie oyuncağı. Hello kitty evinde doktor oyunu oynadık ,eğlenceli çocuk videosu. Barbie Chelsea için yeni ayakkabı almaya gidiyor. Ayşe'nin oyuncak mağazası. Gül'e yeni duşa kabin!. Barbie'nin saçlarını pembeye boyuyoruz. Kız oyunları. Chelsea Ayşe'nın bebek bakım evine geldi. Squishy kesmek! Evet 69 TL’ye aldığım Squishy’yi kestim ve yerine yeni Skuşi oyuncakları açıyorum. Ayşe Gül uyurken yemek hazırlıyor. Nicole ve Peri Mimi Denizkızına bacak yapıyor. Ayşe Shopkins Mini Market'i kuruyor! Kız oyunu. Bebek Gül’ün doğum günü. Pasta yapıyoruz. Benim adım Bianka 1 bölüm. Parka gidiyoruz. Ayşe Gül’e kıyafet alıyor. Bebek bakma oyunları. Peri Ayşe denizkızını ve ponyleri Ursaladan kurtarıyor!. Oyuncak bebek ile banyo oyunu. Kız oyunları. Ayşe bebek Gül ile parka gidiyor. Oyuncak bebek bakma oyunları. Kız videoları. Hayal Ailesi Leo banyoda yeni oyuncaklarla oyunuyor. MLP bebek bakma oyunu. Orbeez çorbası. Lili kendine yeni mont alıyor. Ayşe yemek yaparken ütüyü açık bırakıyor ve elbise yanıyor. Ayşe ile oyuncak kreşi - Kumdan şekiller yapalım!. Neden başkaların eşyalarını kullanmamalıyız?. Fındık Ailesi tatil yapıyor. Tüm bölümler. Pamuk toplama Challenge video. Yemek yapma oyunu. Om Nom pasta yapıyor!. Ayşe, Gül ve Loli plaja gidiyorlar.

No comments:

Post a Comment